Didim Ticaret Odası Seçimleri Sonuçlandı

Didim Ticaret Odası Meslek Komitesi ve Meclis Üyesi seçimleri yapıldı. Mevcut Oda Başkanı Ufuk Döver’in...

Didim Ticaret Odası Meslek Komitesi ve Meclis Üyesi seçimleri yapıldı. Mevcut Oda Başkanı Ufuk Döver’in başını çektiği Yeşil liste 9 gruptan 6’sını kazanırken 2 grubu Osman Ayyıldız’ın başını çektiği beyaz grup kazandı.

Seçimlere tekstil grubundan bağımsız olarak girenler kazanırken Tayyar Cengiz’in başını çektiği Turuncu grup Ticaret Odasına meclis üyesi sokamadı.

Didim Ticaret Odası seçimleri tamamlandı. Bugün saat 09:00’da Esra Karakaya Anadolu Lisesinde başlayan seçimler 16:00’da sona erdi. Oda seçimlerinde oy kullanma hakkında sahip 1480 üyeden 1138 üye sandık başına giderken 7 oy geçersiz sayıldı. Seçimlerde Mevcut Oda Başkanı Ufuk Döver’in başını çektiği Yeşil liste, Osman Ayyıldız’ın başını çektiği beyaz liste ve Tayyar Cengiz’in başını çektiği Turuncu liste yarışırken, Tekstil grubunda ise bağımsız olarak giren Kırmızı liste ile seçime gidildi.

Reklam
Reklam

Gerçekleşen seçimler sonucunda . Mevcut Oda Başkanı Ufuk Döver’in başını çektiği Yeşil liste 9 gruptan 6’sını kazanırken 2 grubu Osman Ayyıldız’ın başını çektiği beyaz grup kazandı. Seçimlere tekstil grubundan bağımsız olarak girenler kazanırken Tayyar Cengiz’in başını çektiği Turuncu grup Ticaret Odasına meclis üyesi sokamadı.

Mevcut Oda Başkanı Ufuk Döver 9 meslek grubu içerisinden Turizm grubu ile Tekstil grubunda meclis üyesi adayı çıkarmadı. Osman Ayyıldızın başını çektiği Beyaz grup ise Turizm grubu ile akaryakıt grubunu kazanırken, Kırmızı liste ile giren bağımsızlar ise tekstil grubunu kazandı.

“MESLEK GRUPLARI OY SONUCU”

9 Meslek grubu içerisinde 1. grup olan Turizm grubunda 192 oy kullanılırken 2 oy geçersiz sayıldı. 1. grupta Beyaz grup 78, Turuncu grup 76 oy alırken bağımsızlar olarak sadece turizm grubundan giren sarı grup ise 36 oy aldı. 2. grup olan Gıda grubunda ise 162 oy kullanılırken oyların tamamı geçerli kabul edildi. 2. grupta Yeşil liste 71, beyaz liste 46 turuncu liste 45 oy aldı. 3.grup olan Mali grupta 74 oy kullanılırken 1 oy geçersiz sayıldı. 3. grupta yeşil liste 44, turuncu liste 29 oy aldı. 4. grup olan İnşaat grubunda ise 270 oydan 2’si geçersiz sayıldı. 4.grupta yeşil liste 158, Beyaz liste 110 oy aldı. 5.grup olan Mühendislik grubunda ise 94 oydan 1’i geçersiz sayıldı. 5.grupta Yeşil liste 55, beyaz liste 38 oy aldı. 6. grup olan Dayanıklı tüketim mallarında ise 99 oyun tamamı geçerli sayıldı. 6 grupta Yeşil liste 55, beyaz liste 24, turuncu grup ise 20 oy aldı. 7. grup olan Emlak grubunda ise 129 oydan 1’i geçersiz sayıldı. 7.grupta Yeşil liste 73, beyaz liste 46 turuncu liste 9 oy aldı. 8. grup olan Akaryakıt grubunda ise 69 oyun tamamı geçerli sayıldı. 8.grupta Yeşil liste 25, beyaz liste 27, turuncu liste ise 17 oy aldı. 9.grup olan Tekstil grubunda ise 50 oyun tamamı geçerli sayıldı. 9.grupta bağımsız olarak giren kırmızı grup 40 oy, beyaz grup ise 10 oy aldı.

Reklam
Reklam

Alınan bu sonuçlara göre Mevcut oda Başkanı Ufuk Döver Gıda, Mali Grup, İnşaat, Mühendislik, Dayanıklı tüketim malları ve Emlak grubunu kazanırken Yeşil grupta Meclis üyeliklerine “Irmak Özel Eğitim Kurumları Ltd.Şti Ufuk Döver, Özel Hilmi Yıldırım Sağlık Hizmetleri Ltd.Şti. Hilmi Yıldırım, (Didim Şarküteri) Mehmet Urgancı, Şakir Şencan İnşaat Ltd.Şti. Şakir Şencan, Özkale Unlu Mamüller Ltd.Şti. Nihat Sandıkçı, (Çelik Pen Aliminyum) Mehmet Çelik, Çağın Mimarlık Müh.İnşaat Ltd.Şti Ömer Vela, (Müteahhit) Mekin Subaşı, Han Yapı Denetim Ltd.Şti. Celal Gümüş, Bd Mimarlık Mühendislik Ltd.Şti. Barış Dündar, Üstündağ İletişim Hizmetleri Ltd.Şti. Şaban Üstündağ, Çelebi Türk Mutfağı Gıda Ltd.Şti. Yılmaz Çelebi, Boder İnşaat Emlak Ltd.Şti. Gürol Çelik, Aydın Çağlayan (Çağlayan Grup Eml.İnş.) Deniz Demir, Elit Emlak seçildi.

Osman Ayyıldız’ın başını çektiği Beyaz grup ise Turizm ile Akaryakıt grubunu kazandı. Beyaz grupta Turizm grubunda Şimşek Ece Turizm ve İnş. LTD. ŞTİ Veysel Ece, Tuntaş Otelcilik Turizm Mustafa Cem Tuntaş, Atilla Turizm LTD. ŞTİ: Hikmet Atilla, Akaryakıt grubunda ise SS.18 Nolu Didim Sey. Savaş Cengiz ve Ümit Muslu seçildi. Tekstil grubunda ise bağımsız olarak Lütfi Karaarslan ile Yılmaz Beyazkaz seçildi.

Reklam
Reklam

Yapılan seçimler sonucunda 22 kişilik Didim Ticaret Odası Meclisinde Mevcut Oda Başkanı Ufuk Döver’in başkanlığındaki Yeşil liste 15 Meclis üyeliği koltuğu kazanırken, Osman Ayyıldızın başını çektiği beyaz grup ise 5 meclis üyeliği koltuğu kazandı. 2 Meclis üyeliği koltuğu ise bağımsız üyeler kazandı.

Seçimlerin açıklanmasının ardından Oda Başkanı Ufuk Döver tebrikleri kabul etti. Didim Ticaret Odasının yeni meclisinin önümüzdeki günlerde toplanarak kendi içinde görev dağılımı yapması bekleniyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: