Didim Ticaret Odası'nda Bayrak Değişimi

Didim Ticaret Odası’nda bir süre önce gerçekleşen meslek komitesi seçimlerinde aday olmayan eski Meclis Başkanı...

Didim Ticaret Odası’nda bir süre önce gerçekleşen meslek komitesi seçimlerinde aday olmayan eski Meclis Başkanı Ümit Soneren, görevi yeni Meclis Başkanı Hilmi Yıldırım’a devretti.

Didim Ticaret Odası Haziran ayı Meclis toplantısı öncesi gerçekleşen devir teslim töreninde Ümit Soneren yeni seçilen Meclis Başkanı Hilmi Yıldırım ve Meclis Üyelerine çiçek takdim etti. Seçildikleri görevin hayırlı olmasını dileyerek yeni dönemde yapacakları çalışmalarda başarılar diledi. Hilmi Yıldırım ve Meclis Üyeleri de gösterilen nazik davranışından ve Ticaret Odası’na yaptığı katkılardan dolayı Meclis Eski Başkanına teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Meclis Başkanı Hilmi Yıldırım, Ümit Soneren’e görevde bulunduğu süre içerisinde yaptığı hizmetler anısına teşekkür plaketi takdim etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: