Didim Ülkü Ocakları Türkeş’i Unutmadı

Didim Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, MHP Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş’i ölümünün 16'ıncı...

Didim Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, MHP Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş’i ölümünün 16'ıncı yıl dönümümde mevlit okutup, lokma hayrında bulundu.

Didim Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, Alparslan Türkeş’i ölümünün 16. yılında unutmadı. Didim Ülkü Ocakları öncülüğünde bugün saat 16:00’da düzenlenen etkinlikte Merkez Camii önünden vatandaşlara lokma hayrında bulunuldu; İkindi Namazından sonra ise Mevlit Okutuldu. Etkinliğe MHP Didim İlçe Başkanı Can Atas, MHP’li Akyeniköy Belediye Başkanı Yusuf Deveci ve MHP’li Meclis Üyeleri, Didim Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Akar, MHP İlçe yöneticileri katıldı.

Reklam
Reklam

Didim Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Akar MHP’nin kurucu Genel Başkanı ve Başbuğ Alparslan Türkeş’i ölümünün 16. sene-i devriyesinde unutmadıklarını ve asal da unutturmayacaklarını belirterek “Başbuğumuz yaşamı boyunca Türklüğün itibarını, haysiyetini ve varlığını korumak için insanüstü bir çaba göstermiştir. Yüce dinimizin buyruklarından hiçbir zaman ödün vermemiş, zorlukları Cenab-ı Allah’a sığınarak ve milletimize güvenerek aşmaya çalışmıştır. O’nun önderliğinde yolumuzu yürümeye devam edeceğiz. Bir kez daha kendisini Rahmet anıyoruz.”dedi ve etkinliğe katılım sağlayanlara teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: