Didim Zeytin Platformu Toplantısı Akyeniköy'de Yapıldı

Didim Zeytin Platformu toplantısı Akyeniköy beldesinde gerçekleştirildi. Toplantıda Gıdatay Tarım şirketi fabrika müdürü Cemal Güven...

Didim Zeytin Platformu toplantısı Akyeniköy beldesinde gerçekleştirildi. Toplantıda Gıdatay Tarım şirketi fabrika müdürü Cemal Güven zeytinyağında markalaşma konusunda bilgiler verdi.

Akyeniköy Belediyesi ev sahipliğinde yapılan toplantıya Kent Konseyi Başkanı Osman Ayyıldız, Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Böcü, Bekir İşlek, Fahri Kılheybe, Mehmet Engil, Hulusi Özbaşafak, Ahmet Kocagöz, Murat Mumcu, Özcan Beşparmak, Ramazan Faydacı, Hayri Karakaplan, Ayhan Kara, Serhad Karapınar ve Şevket Kartal katıldılar. Gıdatay Tarım şirketi fabrika müdürü Cemal Güven ve Ziraat Mühendisi Erkin Acar'ın konuşmacı olarak katıldığı toplantının konusu ise markalaşmaydı.

Reklam
Reklam

Cemal Güven yaptığı sunumda zeytinyağında markalaşma çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi. Güven "Zeytinyağında markalaşma için adım adım yol alınmalıdır. Yetiştirdiğiniz ürünün kalitesinden tutunda,yurt dışında pazarlamasına kadar olan süreç zor bir süreçtir.Yurt dışında düzenlenen zeytinyağı konulu yarışmalar katılmak bizler için çok önemli.Bu yarışmalarda aldığınız dereceyle ve belge ile yurt dışında pazar bulmak ve tüketiciyi bu ürünü almak konusunda ikna etmek daha kolay."dedi.

Yaklaşık 2 saat süren toplantı sonunda toplantıya katılanların yönelttikleri sorulara verilen cevaplarla toplantı sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz