Didim Ziraat Odası'ndan Halk Eğitim Müdürlüğüne Ziyaret

Didim İlçe Gıda Tarım Müdürü İsmail Efe ve Didim Ziraat Başkanı Bahattin Gökdemir Didim Halk...

Didim İlçe Gıda Tarım Müdürü İsmail Efe ve Didim Ziraat Başkanı Bahattin Gökdemir Didim Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne atanan Nuri Öner’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Didim Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne atanan Nuri Öner, Didim İlçe Gıda Tarım Müdürü İsmail Efe ve Didim Ziraat Başkanı Bahattin Gökdemir’i ağırladı. Ziyarette Didim Ziraat Odası Başkanı Bahattin Gökdemir Uluslar arası alanda ve Türkiye’de, Didim Zeytini için yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi; İlçe Tarımı hakkında karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu. Ziyarette ayrıca Başkan Gökdemir Didim Kaymakamlığının başkanlığında İlçe Tarım Müdürlüğü, Halk Eğitim Müdürlüğü ve Ziraat Odası Başkanlığı olarak Didim Çiftçisi için her türlü teknik kursların açılması yönünde ortak karar alınmasının üreticiyi memnun edeceğin belirterek, kursların 2013 yılı içerisinde açılmasının memnuniyet verici olacağını bildirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: