Didim’de 12.12.2012’de 12 Çifti Evlendi

Aydın'ın Didim ilçesinde evlenmek isteyen 12 çift nikah tarihlerini anlamlı kılmak için 12.12.2012 tarihli özel...

Aydın'ın Didim ilçesinde evlenmek isteyen 12 çift nikah tarihlerini anlamlı kılmak için 12.12.2012 tarihli özel günü tercih etti.

Didim’de evlenmek isteyen 12 çift nikah tarihlerini anlamlı kılmak için 12.12.2012 tarihli özel günü tercih etti. 100 yılda bir denk gelen bu özel gün için Didim Belediyesine başvuran 12 çiftten biri olan Ferhat Özden (25) ve Gamze Şener (28) çifti Didim Belediyesi Meclis salonunda kıyılan nikahla hayatları birleştirdi.

Didim Belediyesi Evlendirme memuru Badeser Dumlupınar tarafından kılınan nikâhta Ferhat Özden ve Gamze Şener çifti hayatlarını birleştirirken genç çifti aileleri ve yakınları yalnız bırakmadı. Nikah sonrası gazetecilere açıklama yapan gelin Gamze Şener “Bu teklifi ben yaptım; eşim kabul etti. Nikâh günümüzün özel olmasını istedik. Şanslı olduğumuzu düşünüyorum.”dedi.

Reklam
Reklam

Didim Belediyesi Evlendirme memuru Badeser Dumlupınar ise 12.12.2012 tarihinde nikah kıydırmak isteyenlerin önceden başvurularını aldıklarını belirterek, gün içerisinde 12 çiftin nikahını kıyacağını söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz