Didim’de 19 Mayıs Kutlamaları Çelenk Koyma Töreniyle Başladı

Aydın'ın Didim ilçesinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor bayramı kutlamaları kapsamında Atatürk Anıtına...

Aydın'ın Didim ilçesinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor bayramı kutlamaları kapsamında Atatürk Anıtına çelenk konuldu.

Didim İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğünce bugün saat 09:00’da gerçekleşen çelenk koyma törenine Belediye Başkanı Mümin Kamacı, Belediye Meclis Üyesi ve Didim Kent Konseyi Başkanı Osman Ayyıldız, DİTAB Başkanı ve Meclis Üyesi Salih Bankoğlu, Didim Ticaret Odası Başkanı Ufuk Döver, Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Pektaşoğlu, siyasi parti ilçe yöneticileri ile az sayıda Didimli ve öğrenciler katıldı.

Reklam
Reklam

Didim İlçe Gençlik ve Spor Müdür Vekili İsmail Savran lise öğrencileri birlikte Atatürk anıtına çelenk koydu. Ardından 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve akabinde İstiklal Marşı okundu.

RESMİ OLMAYAN KUTLAMALAR..

Didim İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğünün resmi kutlamasının ardından MHP Didim İlçe Teşkilatı, İP Didim İlçe örgütü, ADD Didim Şubesi, Didim Ticaret Odası ile Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası çelenk koydu. Resmi kutlamalara katılan Didimliler Atatürlk anıtına kırmızı karanfil koyarak 19 Mayıs’ı kutladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: