Didim’de 23 Nisan Fener Alayı Düzenlendi

TBMM’nin açılışının 93. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Didim'de...

TBMM’nin açılışının 93. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Didim'de fener alayı düzenlendi.

Didim'de 23 Nisan coşkusu sokağa yansıdı. Didim’de aralarında bazı siyasi partilerin ve sivil toplum örgütleri yer aldığı grup fener alayı ve yürüyüş düzenledi. Didim Belediyesi önünde başlayan yürüyüşe Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı ve eşi, CHP Didim İlçe Başkanı Şavgu Aydın, MHP Didim İlçe Başkanı Can Atas, DP Didim İlçe Başkanı Günay Tıkın, İP Didim İlçe Başkanı Bülent Boyer, ADD Didim Şube Başkanı M. Ali Pekdemir, siyasi partilerin yöneticileri, Didim Romanlar Derneği üyeleri ile çok sayıda Didimli ellerinde Türk bayrakları ile yürüyüşe katıldı.

Reklam
Reklam

Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin güvenliği sağladığı yürüyüş Cumhuriyet Caddesi, Atatürk Bulvarı ve 19 Mayıs Caddesi üzerinden devam etti. Yürüyüş esnasında grubun en önünden Türk Bayrağı ve Atatürk’ün resmi yer alırken,yürüyüş esnasında Dev Türk Bayrağı ve Atatürk posteri açıldı; Yürüyülş esnasında Didim’in caddeleri kırmızıya boyandı. Yürüyüşte gençler tarafından Atatürk’ün Gençliğe Hitabı okundu ve sloganlar atıldı. Müzik eşliğinde yapılan yürüyüşe Didimlilerde evlerinden ve işyerlerinden alkışlayarak destek oldu. Yürüyüş Belediye Parkı içerisinde yer alan Atatürk Anıtı önünde sona erdi. Yürüyüş olaysız sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: