Didim'de 23 Nisan Kutlamaları

TBMM’nin açılışının 93. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Didim’de...

TBMM’nin açılışının 93. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Didim’de İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce Atatürk anıtına çelenk konuldu.

TBMM’nin açılışının 93. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Didim’de sönük geçti. Statlarda yapılan resmi kutlamaların kaldırılması dolayısıyla Didim’de resmi kutlamayı Didim İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yaptı. Belediye Parkında bulunan Atatürk anıtı önünde düzenlenen çelenk koyma törenine Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı, Didim İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Öksüz, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Mehmet Apaydın ve Şevki Erkan, Didim Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yaşar Pektaşoğlu, Didim Kent Konseyi Başkanı Osman Ayyıldız, CHP Didim İlçe Başkanı Şavgu Aydın, MHP Didim İlçe Başkanı Can Atas, DP Didim İlçe Başkanı Günay Tıkın, İP Didim İlçe Başkanı Bülent Boyer, ADD Didim Şubesi, Cumhuriyet Kadınları Derneği Didim Şubesi, Gazi Ortaokulu öğrencileri, öğretmenler ile az sayıda Didimli katıldı.

Reklam
Reklam

Resmi kutlamalar kapsamında Didim İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Öksüz iki öğrenciyle beraber Atatürk anıtına çelenk koydu; ardında 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve akabinde İstiklal Marşı okundu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması esnasında ses düzeninin kurulu olmaması tören sonrasında katılımcılar tarafından eleştirilirken, resmi kutlamalar sessiz sedasız tamamlandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: