Didim’de 38 kaçak göçmen yakalandı

Aydın’ın Didim ilçesinde, yasa dışı yollardan yurt dışına çıkmaya çalışan 38 kaçak göçmen yakalandı.Edinilen bilgiye göre; bu sabah saat 03.40 sıralarında Sahil Güvenlik Komutanlığı Güney Ege Grup Komutanlığına bağlı bot, Didim’in Tekağaç Burnu açıklarında devriye görevini yerine getirirken, bölgenin kuzey kısmında hareket halinde olan bir lastik botu fark etti.

Aydın’ın Didim ilçesinde, yasa dışı yollardan yurt dışına çıkmaya çalışan 38 kaçak göçmen yakalandı.

Edinilen bilgiye göre; bu sabah saat 03.40 sıralarında Sahil Güvenlik Komutanlığı Güney Ege Grup Komutanlığına bağlı bot, Didim’in Tekağaç Burnu açıklarında devriye görevini yerine getirirken, bölgenin kuzey kısmında hareket halinde olan bir lastik botu fark etti. Durdurulan lastik botla yasa dışı yollardan Yunan adalarına geçmeye çalışan 7’si Mısır, 4’ü Filistin ve 27’si Suriye uyruklu 38 kaçak göçmen yakalanarak, Sahil Güvenlik botuna alındı.

Reklam
Reklam

Yakalanan kaçak göçmenler ve kullandıkları lastik bot, işlemlerinin yapılması amacıyla Didim Limanı’na intikal ettirildi. Çoğunluğu kadın ve çocuk olan göçmenlerin, ihtiyaçları Sahil Güvenlik personeli tarafından karşılandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz