Didim'de 4.2'lik deprem paniği

Didim açıklarında meydana gelen 4,2 büyüklüğündeki deprem, başta Didim olmak üzere kıyılardaki yerleşim yerlerinde yoğun olarak hissedildi.

Aydın'ın Didim ilçesi açıklarında meydana gelen 4,2 büyüklüğündeki deprem, başta Didim olmak üzere kıyılardaki yerleşim yerlerinde yoğun olarak hissedildi.

Didim açıklarında Oniki Adalar'da meydana gelen 4,2 büyüklüğündeki deprem, kısa süreli panik ve korkuya neden oldu. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi’nin kayıtlarına göre, saat 02.05′te merkez üssü Oniki Adalar olan yerin 10 kilometre derinliğinde 4,2 şiddetinde orta büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Korkuya neden olan Deprem, başta Didim olmak üzere Aydın ve Muğla’nın ilçelerinde de yoğun olarak hissedildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: