Didim’de Ak Partili Gençlerden 19 Mayıs’ta “kurtuluşa İlk Adım” Etkinliği

AK Parti Didim İlçe Gençlik Kolları, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı “Kurtuluşa...

AK Parti Didim İlçe Gençlik Kolları, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı “Kurtuluşa ilk adım 1919” adı altında bir etkinlik düzenledi.

Tarihi Panormos Limanında tekneler eşliğinde başlayan anma etkinliği merkez caminin önünde yapılan basın açıklamasıyla sona erdi. Etkinlikte AK Partili Gençler tarihi Panormos Limanında karaya Türk bayraklarıyla çıktı. Düzenlenen anma etkinliğiyle ilgili bilgi veren AK Parti Didim ilçe Başkan Yardımcısı Rahim Gökdemir teknelerle 19 kilometre açıktan gelindiğini ve karaya 1919 metre kala yüzücülerin deniz girdiğini ve ellerinde Türk bayrakları ile tarihi limandan karaya çıktığını söyledi.

Reklam
Reklam

Rahim Gökdemir konuşmasında “19 Mayıs 1919 Kurtuluşa atılan ilk adımdır. Oradan yakılan ateşle kurtuluşun savaşı verilerek modern Türkiye Cumhuriyeti’nin temelleri atılmıştır. Cumhuriyetimizi daha modern daha çağdaş ve Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği üzere muasır medeniyetler seviyesine yükseltmek için bu görev 1919 da atılan İlk adımla Türk gençliğine verilmiştir. Biz Türk gençliği olarak ilk adımın kalbimize yaktığı ışığın bilinciyle milletimizin hak ettiği refah seviyesine ulaşabilmesi için çalışıyoruz" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: