Didim’de Belediye Kültür Merkezi İhalesi Yapıldı

Didim Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Böcü, belediye tarafından yaptırılacak olan Kültür Merkezinin kaba inşaatının ihalesinin...

Didim Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Böcü, belediye tarafından yaptırılacak olan Kültür Merkezinin kaba inşaatının ihalesinin yapıldığını belirtti.

Didim Belediyesince ilçeye kazandırılacak olan Kültür Merkezinin kaba inşaatının ihalesi yapıldı. Konuyla ilgili bilgiler veren Didim Belediye Başkan Yardımcısı ve Fen İşleri Müdür Vekili Süleyman Böcü, “Cumhuriyet Mahallesinde yapılacak olan Kültür Merkezinin kaba inşaatını 996 Bin TL’ye Ankaralı bir firma kazandı. Nisan ayı sonunda çalışmalar başlanacak. Bu ihale kaba inşaat için; merkezde kullanılacak malzemeler ve çevre düzenlemesi gibi iç tefrişat işleri için yeniden ihale yapacağız” dedi.

Reklam
Reklam

Belediyenin üst yapı çalışmalarıyla ilgili de bilgiler veren Böcü, "Cumhuriyet Mahallesi ile 9 Mayıs Caddesi arasında kalan bölgedeki parke taşı döşeme çalışmaları için sözleşme imzaladık. 1-2 gün içinde başlayacak. Şu an Efeler Mahallesi Akdeniz Caddesinin devamı olan Kaymakamlık binası önünde, Sağ-Tur sitesi, Huzur sitesi ile Mavişehir’de parke taşlı döşemeleri sürüyor” diye konuştu.

Böcü ayrıca Didim-Akbük yol kenarında ağaçlandırma çalışmaları yaptıklarını da sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: