Didim'de Belediye Ve Öğrencilerden Ortak Fidan Dikimi

Didim Belediyesi ve Didim Anadolu Lisesi iş birliğiyle düzenlenen etkinlikte 165 adet fıstık çamı fidanı...

Didim Belediyesi ve Didim Anadolu Lisesi iş birliğiyle düzenlenen etkinlikte 165 adet fıstık çamı fidanı topraklar buluşturuldu.

Didim Belediyesi ile Didim Anadolu Lisesi işbirliği kapsamında fidan dikimi yapıldı. Didim-Akbük yolunda gerçekleşen dikime Belediye Başkanı Mümin Kamacı, Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Böcü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Öksüz, Okul Müdürü M. Nezir Keskin ile öğretmenler ile lise 1. sınıf öğrenciler katıldı. Didim Belediyesinin ağaçlandırma çalışmaları kapsamında belirlenen alana lise öğrencileri 165 adet fıstık çamı fidanını toprakla buluşturdu.

Reklam
Reklam

Didim Anadolu Lisesi Okul Müdürü Mehmet Nezir Keskin öğrencilere doğa sevgisinin aşılanması, ağaç dikiminin öneminin ortaya koyulması amacıyla etkinliği gerçekleştirdiklerini belirterek, katkı veren Didim Belediyesine de teşekkür etti.

Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı ise Didim’in yeşillendirilmesi ve çevreye olan değerin arttırılması noktasında ağaç dikim çalışmalarını aralık vermeden sürdürdüklerini kaydederek, öğrencilerinde bu tür çalışmaların içerisinde olmasının kendilerini memnun ettiğini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: