Didim’de Engellilere Akülü Sandalye İçin Etkinlik Düzenlenecek

Didim ve Yöresi Engelliler Derneği Başkanı Bedri Altıntaş İlçemizde görev yapan basın mensupları kahvaltı da...

Didim ve Yöresi Engelliler Derneği Başkanı Bedri Altıntaş İlçemizde görev yapan basın mensupları kahvaltı da ağırladı.

Altıntaş 3 Aralık Dünya Engelliler günü dolayısıyla yemekli bir eğlence düzenleyeceklerini belirterek, eğlencede satılacak biletler karşılığında 8 adet akülü Engelli arabası almayı planladıklarını söyledi.

Didim ve Yöresi Engelliler Derneği Başkanı Bedri Altıntaş İlçemizde görev yapan basın mensupları kahvaltı da ağırladı. Grand Didyma Otel’de verilen kahvaltıya Dernek Başkanı Bedri Altıntaş, Dernek yöneticileri ile basın mensupları katıldı. Kahvaltı da konuşan Didim ve Yöresi Engelliler Derneği Başkanı Bedri Altıntaş verilen kahvaltının basın mensuplarıyla kaynaşma ve dayanışmayı arttırtmaya yönelik olduğunu da kaydederken “Bilindiği üzere 3 Aralık Dünya Engelliler günü; Biz bu günde Engellilerimizin bir araya gelmesi, onlara sahip çıkılması ve maddi destek sağlanması amacıyla bir müzikli eğlence düzenleyeceğiz. Bu etkinlik için duyarlı vatandaşlara biletler satıyoruz. Bu biletlerden elde edilecek gelirle 8 akülü Engelli arabası almayı planlıyoruz.”dedi.

Reklam
Reklam

Düzenlenecek etkinlikte Şarkıcı Aldo ve ekibinin sahne alacağını kaydeden Altıntaş, 3 Aralık Pazartesi günü saat 19:30’da Defne Düğün Salonunda etkinliğin gerçekleştirileceğini belirtti. Altıntaş etkinliğe katılmak için bilet almak isteyenlerine ve derneğe destek olmak isteyenlerin kendilerine ulaşabileceğini kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz