Didim’de Gençlik Haftası Konseri

Akbük Belediyesi, Didim Ticaret Odası ve Marmara Üniversitesi işbirliğiyle Gençlik Haftası kapsamında bir konser verildi.Didim...

Akbük Belediyesi, Didim Ticaret Odası ve Marmara Üniversitesi işbirliğiyle Gençlik Haftası kapsamında bir konser verildi.

Didim Ticaret Odası Aytaç-Nurullah Kocabıyık Kültür Merkezinde verilen konsere Didim Kaymakamı Ersin Emiroğlu ve eşi, Akbük Belediye Başkanı M.Erçin Sandalcı ve eşi, İlçe Emniyet Müdürü Sinan Ergen ve eşi, Didim İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Öksüz, Didim Turizm Derneği Başkanı Deniz Atabay, Didim EKK Başkanı Ali İhsan Kubaliç ile çok sayıda Didimli katıldı.

Konser öncesinde kısa bir konuşma yapan Akbük Belediye Başkanı Mehmet Erçin Sandalcı Didim’de bu tür bir konseri düzenlemekten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Reklam
Reklam

Ardından Şef Yardımcı Doç. Dr. Bülent Halvaşi yönetimindeki Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi G.S.E.B Müzik Öğretmenliği ana bilim dalı çok sesli korosu ilk olarak Alaturka Bodies adlı bir sesli çalışma ile konser başladı. Ardından Koro öğrencileri müzik eşliğinde eserler seslendirdi. Dinleyenleri mest eden konserin sonunda Koro şefi Doç. Dr. Bülent Halvaşi’ye günün anısına plaket ve çiçek verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: