Didim’de İlk Kez İftar Çadırı Açılacak

Didim İlçe Müftüsü Mikail Polat, Didim İlçe Müftülüğü organizesinde Hayırseverlerin katkılarıyla ilk kez Ramazan...

Didim İlçe Müftüsü Mikail Polat, Didim İlçe Müftülüğü organizesinde Hayırseverlerin katkılarıyla ilk kez Ramazan ayı boyunca Didim Merkezi Camisi önünden İftar Çadırı kurulacağını duyurdu.

Didim’de ilk kez Ramazan ayı boyunca iftar çadırı kurulacak. İftar Çadırını Didim İlçe Müftülüğü'nün organizesinde ve hayırseverlerin katkılarıyla kurulacağını açıklayan Didim İlçe Müftüsü Mikail Polat, “Bu yıl Ramazan ayında İlk kez Didim’de iftar çadırı açılacak.Merkez Camii önünde her akşam iftar verilecek. Bu işi yapanlarla görüştük ve 150 kişilik çadır kurulacak. Her bir kişi için 6 TL’den 150 kişi için 900 TL’lik bir maliyet çıkıyor. Hayırseverlerimiz bu tutarı karşılayacak. 30’dan fazla hayırsever çıkarsa şayet kişi sayısını arttırabiliriz” dedi.

Reklam
Reklam

Müftü Polat, Didim’in turistik bir yer olduğunu yolda kalan, evine ulaşamayan, ziyaret için gelenlere bu tür bir hizmetin sunulmasının önemli olduğunu belirterek şehir açısından bu tür bir hizmetin verilmesinin önemli olduğunu da sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: