Didim'de Jandarma Ekipleri Anneleri Unutmadı

Didim İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri Anneler Günü dolayısıyla Didim merkez, belde ve köylerde bayan sürücüler...

Didim İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri Anneler Günü dolayısıyla Didim merkez, belde ve köylerde bayan sürücüler ile ev hanımlarına kırmızı karanfil dağıtarak Anneler günlerini kutladı.

Didim İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri Anneleri unutmadı. Hafta sonu gerçekleşen Anneler Günü etkinliğinde İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri Didim merkez, belde ve köylerde bayan sürücüler ile ev hanımlarına kırmızı karanfil dağıtarak Anneler günlerini kutladı. Ekipler yol kontrolü yaptığı bölgelerde bayan sürücüleri durdurarak kırmızı karanfil verdi; belde ve köylerde yaşayan bayanların da ellerini öperek Anneler gününü kutladı. İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yaptığı uygulama bayanlardan tam not aldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: