Didim’de makilik yangını korkuttu

Aydın'ın Didim ilçesinde makilik alanda başlayan yangın, güçlükle kontrol altına alındı.

Aydın’ın Didim ilçesinde makilik alanda başlayan yangın, güçlükle kontrol altına alındı. Yangında 150 dekar makilik alan zarar gördü.

Didim’de Akbük karayolu Güllüdam mevkisinde bulunan makilik alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Rüzgarında etkisiyle kısa sürede büyüyen yangın, geniş bir alana yayılınca yangının kontrol altına alınabilmesi için büyük bir mücadele başladı. Yangına 2 yangın söndürme uçağı, 2 yangın söndürme helikopteri, Aydın Orman İşletme Müdürlüğü’ne bağlı Arazöz ve Didim, Akbük ile Akyeniköy belediyelerine ait itfaiye ekipleri müdahale etti.

Reklam
Reklam

Havadan ve karadan yapılan müdahale ile kontrol altına alınan yangında, 150 dekar makilik alan zarar gördü. Polis, sabotaj ihtimali üzerine yangınla ilgili soruşturma başlattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: