Didim’de Orta Refüj Tel Örgüyle Çevriliyor

Didim Belediyesi Atatürk Bulvarı üzerinde yer alan orta refüjü tel örgü ile çevirmeye başladı. Altınkum’da...

Didim Belediyesi Atatürk Bulvarı üzerinde yer alan orta refüjü tel örgü ile çevirmeye başladı. Altınkum’da başlayan çalışmalara Merkeze doğru ilerliyor.

Didim’in en işlek caddesi olan ve yaklaşık 2,5 km uzunluğundaki Atatürk Bulvarı üzerindeki orta refüjde tel örgü çalışması başladı. Altınkum Mahallesinde bulunan son kavşakta çalışma başlarken çalışmaların 15 günde tamamlanması bekleniyor. Gerçekleştirilen çalışmayla ilgili bilgiler veren Didim Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Böcü “Açık ihale sonunda yapılan ihaleyi ATM firması kazandı. Altınkum’daki son kavşakta çalışmalar başladı ve Yeni Mahalledeki son kavşağa kadar bu çalışma sürecek. Sadece yaya geçitlerinde ve orta refüjün genişlediği yani yayaların geçemediği yerlere tel örgü konulmayacak. Tel örgülerin etrafına sarmaşık ekilecek ve çiçeklendirmelerde yapılacak. Çalışmaların 15 günde tamamlanmasını bekliyoruz.”dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: