Didim’de Pes Dedirten Hırsızlık

Didim'de bir eve giren hırsızlar, evi tamamen soyarak ortadan kayboldu. İşgüzar hırsızlar soydukları eve daha...

Didim'de bir eve giren hırsızlar, evi tamamen soyarak ortadan kayboldu. İşgüzar hırsızlar soydukları eve daha önce başka yerlerden çaldıkları LCD’leri saklayarak evi depo olarak kullandıkları tespit edildi.

Didim’de pes dedirten bir hırsızlık olayı yaşandı. Kimliği belirlenemeyen hırsız yada hırsızlar Hisar Mahallesi no:59 adresinde Ankara’da ikamet eden Aynur Ocak adlı şahsın evine girdiler. Kapısı ve pencereleri kilitli olan eve zorlayarak giren hırsızlar evde bulunan Beyaz eşya, elektronik eşya, Antikalar, Bronz ve gümüş heykeller başta olmak üzere evde bulunan tüm eşyaları çalarak ortadan kayboldu. Hırsızlık olayını Aynur Ocak’ın Didim’de yaşayan bir arkadaşının tespit etmesi üzerine olay Polise bildirildi. Ev sahibi Aynur Ocak ve yakınları Didim’e gelerek Didim İlçe Emniyet Müdürlüğüne şikayette bulundu. Polis evde inceleme başlattı.

Reklam
Reklam

SOYDUKLARI EVİ DEPO OLARAK KULLANMIŞLAR

Hırsızlık olayının diğer bir ilginç yanı ise evde yapılan daha sonraki inceleme de ortaya çıktı. Evi tamamen soyan hırsızlar başka yerlerden çaldıkları LCD plazmaları evin tavan arasına sakladıkları ve kendi soydukları evi depo olarak kullandıkları öğrenildi.

Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri evde yaptığı incelemede tavan arasına saklanmış şekilde 9 adet LCD plazma buldu. Ev sahibi Aynur Ocak ve yakınları şaşkınlıklarını gizleyemedi. Ocak, arkadaşının durumu fark etmesiyle evlerinin soyulduğunu öğrendiklerini kaydederek, “Evimde ne kadar eşya varsa almışlar; tüm beyaz eşyalarımı ve mutfak eşyalarımı alarak götürmüşler. Ayrıca antikalarım da vardı. Evimde yaklaşık 70 bin TL zararımız var” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: