Didim'de "ana-Kız Okuldayız" Kampanyasına Destek

Didim Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü "Ana-Kız Okuldayız" kampanyasını tanıtmak ve kayıt altında olmayanları kayıt altına...

Didim Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü "Ana-Kız Okuldayız" kampanyasını tanıtmak ve kayıt altında olmayanları kayıt altına almak amacıyla Halk Pazarında stant açtı.

Didim Halk eğitim Merkezi Müdürlüğü "Ana-Kız Okuldayız" kampanyasını hızlandırmak için İlçede Çarşamba günleri kurulan Halk Pazarında stant açtı. "Didim'de okuma yazma bilmeyen kalmasın" sloganıyla hareket eden Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Didim merkez, köyler ve beldelerde okuma yazması olmayan bayanlara yönlendirmek ve bilgi edinmelerini sağlamak amacıyla stant açarak kayıtlarını sürdürdü.

Reklam
Reklam

Ülke Genelinde sürdürülen kampanyanın İlçemizde de hızlı şekilde sürdürülmesi amacıyla stant açtıklarını belirten Didim Halk Eğitim Merkezi Müdür vekili Murat Sağlam "Amacımız okuma-yazma bilmeyen bayanlarımızı tespit etmek. Bize bu gün başvuranları okuma yazması varsa sertifikalandıracağımızı söyledik. Okuma yazması olmayanları ise Merkezimize yönlendirdik. Ayrıca bilgi almak isteyenlere de yardımcı olduk. Bu konuda detaylı bilgi almak isteyenleri merkezimize bekliyoruz. Cuma günü de Çarşı Merkezinde stantımızı açıp bilgilendirme yapacağız" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz