Didim'de Tarımın Sorunları Masaya Yatırıldı

Aydın Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Didim'de köy muhtarlarıyla toplantı düzenledi.

Aydın Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Didim'de köy muhtarlarıyla toplantı düzenledi.

Didim Ticaret Odası Toplantı Salonu'nda yapılan etkinliğe Aydın Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Salih Köksal, şube müdürleri, Gıda Tarım ve Hayvancılık Didim İlçe Müdürü İsmail Efe, Didim Ziraat Odası Başkanı Bahattin Gökdemir, Ticaret Odası Başkanı Ufuk Döver ve muhtarlar katıldı.

Toplantıda konuşan Aydın Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Köksal, köy muhtarlarının sorunlarını ve sıkıntılarını dinlemek amacıyla bir araya geldiklerini belirterek, tüm muhtarları dinleyerek problemlerin yerinde tespit edilmesi, yerinde ve zamanında çözüme kavuşturulması için bu tür toplantıların önemli olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Toplantıda söz alan Gıda Tarım ve Hayvancılık Didim İlçe Müdürü Efe, Didim'deki arazi durumu, arazilerin sulama olanakları, ekilen ürünler, hayvan varlığı, işletmeler ve büyüklükleri ile çiftçi örgütlenmeleri hakkında sunum yaptı.

Toplantıda söz alan muhtarlar da köylerinde karşılaştıkları sorunları, çözüm önerilerini ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'nden beklentilerini dile getirdi.

Muhabir: Bahri Aşık/Suat Deniz/Senem Yazıcı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: