Didim’de Trafik Kazası; 2 Yaralı

Aydın'ın Didim ilçesinde meydana gelen trafik kazasında iki araç kafa kafaya çarpıştı. Kazada 2 kişi...

Aydın'ın Didim ilçesinde meydana gelen trafik kazasında iki araç kafa kafaya çarpıştı. Kazada 2 kişi yaralandı.

Kaza, bugün saat 11.00 sıralarında Didim-Akbük yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Akbük istikametinden Didim’e gelmekte olan M.S’in (46) kullandığı 09 FS 695 plakalı araç ile Didim’den Akbük’e gitmekte olan M.D’in (41) kullandığı 55 KN 448 plakalı araç dikkatsizlik sonucu kafa kafaya çarpıştı. Kazada araç sürücülerinden M.S kazayı yara almadan atlatırken, yanından bulunan H.P ile diğer araç sürücüsü M.D kazada yaralandı.

Reklam
Reklam

Kaza sonrası olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri yaralıları müdahale etti. Yaralı sürücüler daha sonra Ambulansla Didim Devlet Hastanesi Acil servisine kaldırıldı. Kaza sonrası yol kısa süreli trafiğe kapanırken, araçlar çekiciyle kaza yerinden kaldırıldı. Yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: