Didim’de Yabancılarla Evlilikte İngilizler Liderliği Bırakmadı

Didim Belediyesi Evlendirme Memurluğun 2012 yılının ilk 5 ayında 151 çiftinin nikâhını kıydı. Yabancılarla kıyılan...

Didim Belediyesi Evlendirme Memurluğun 2012 yılının ilk 5 ayında 151 çiftinin nikâhını kıydı. Yabancılarla kıyılan nikâhlarda İngilizler 23 evlilik ile yine ilk sırada yer aldı.

Didim Belediyesi Evlendirme Memurluğu 2012 yılının ilk 5 ayında 151 çiftinin nikâhını kıydı. Didim Belediyesi Evlendirme Memuru Badeser Dumlupınar’dan edinilen bilgiye göre; 2012 yılının ilk 5 ayında 125’i Türk, 26’sı yabancı olmak üzere 151 çiftinin nikahı kıyıldı. Yabancılarla yapılan evliliklerde 23 evlilik ile İngilizler ilk sırada yer alırken 1 Bulgar, 1 Rus ve 1 Ukrayna’lı bayan ile Türk erkekleri hayatlarını birleştirdi. Yabacılarla yapılan Evliliklerde Türk bayanlarının yabancı bir erkekle hayatını birleştirmediği de öğrenildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz