Didim'de "Yaratıcı Yatak Yapımı" yarışması düzenlendi

Aydın'ın Didim ilçesinde, Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Adnan Menderes Üniversitesi Didim Turizm Meslek Yüksekokulu tarafından "Yaratıcı Yatak Yapma" yarışması düzenlendi.

Aydın'ın Didim ilçesinde, Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Adnan Menderes Üniversitesi Didim Turizm Meslek Yüksekokulu tarafından "Yaratıcı Yatak Yapma" yarışması düzenlendi.

ADÜ Didim Meslek Yüksekokulu tarafından, Didim Kaymakamlığı, Didim Belediyesi ve Didim Ticaret Odası'nın katkılarıyla düzenlenen ve kat hizmetleri mesleğinin geliştirilmesine ve saygınlığının korunmasına katkı sağlamayı amaçlayan yarışma, şenlik havasında geçti.

Didim Spor Salonu'nda yapılan yarışmayı, Didim Kaymakamı Ersin Emiroğlu, Belediye Başkanı Mümin Kamacı, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Tuncay Akgün, İlçe Emniyet Müdürü Uğur Çaylak, Adnan Menderes Üniversitesi Didim Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Atilla Yüksel, Didim Ticaret Odası Başkanı Ufuk Döver, akademisyenler, üniversite öğrencileri ile turizm lisesi öğrencileri ve öğretmenler izledi.

Reklam
Reklam

Kat Hizmetleri mesleğinin geliştirilmesine ve saygınlığını korunmasına katkı sağlamayı amaçlayan yarışma, işletmeler ve kurumlar için iki ayrı başlıkta düzenlendi.

Yarışmaya, "Profesyonel Otel Çalışanları" kategorisinde 9 takım katılırken, "Meslek Lisesi ve Meslek Yüksekokulları öğrencileri" kategorisinde ise 11 takım katıldı.

Süre, standarda uyum, koordinasyon, görünüm, yaratıcılık ve hijyen kriterlerinin geçerli olduğu yarışmayı, "Profesyonel Otel Çalışanları" kategorisinde 89.6 puanla Didim Caprice Thermal Palace otelinden "Medusa" adlı ekip kazandı.

"Meslek Lisesi ve Meslek Yüksekokulları öğrencileri" kategorisinde ise 94.7 puanla Kuşadası Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi'nin "Işıltı" ekibi birinci oldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: