Didim’deki 5 Yıldızlı Otele Mükemmeliyet Ödülü

Didim’de hizmet veren 5 Yıldızlı Palm Wings Beach Resort & Spa Otel Dünyaca ünlü Tripadvisor...

Didim’de hizmet veren 5 Yıldızlı Palm Wings Beach Resort & Spa Otel Dünyaca ünlü Tripadvisor sitesince “2012 Certificate of Excellence” ödülünü almaya layık görüldü.

Dünyanın değişik tatil yörelerinde gezmeyi seven, değişik ülke ve otel deneyimleri yaşamış milyonlarca kişinin Dünyaca ünlü Tripadvisor sitesi yaptığı yorumlar dahilinde 5 üzerinde 4,5 oy alan Palm Wings Beach Resort & Spa Otel “2012 Certificate of Excellence” ödülüne layık görüldü. Alınan ödülle ilgili olarak Basın toplantısı düzenleyen Palm Wings Beach Resort & Spa Otel Genel Müdürü Ercüment Alkaner tarafsız olarak yapılan yorumlar dâhilinde ödülün verildiğini belirterek alınan ödülün mükemmeliyet ödülü olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Tripadvisor web sitesinde en iyi oteller arasında yerini alarak, misafirlerine sunduğu hizmet kalitesini ve misafirlerine verdiği değeri, 2009 yılında TUİ tarafından, 2010 ve 2011 yılında ise Zoover tarafından ödüllerini alan Palm Wings Beach Resort & Spa Otel 2012 yılında da Tripadvisor’dan aldığı “2012 Certificate of Excellence” ödülünü almaya hak kazandı. Ödülle ilgili bilgiler veren Otel Genel Müdürü Ercüment Alkaner alınan ödülün bir prestij ödülü olduğunu belirterek “Bu site İngiltere’de ve Avrupa’da çok meşhur ve insanların önem verdiği bir site; bu sitede bir çok otel ve tatil köyü hakkında olumlu yorumlar yapılıyor. Biz de otel olarak yapılan 478 olumlu yorumla bu ödülü almaya hak kazandık. Bu yorum yapılan oteller içerisinde de Antalya’dan bir çok otelde yer alıyor. Bu ödül Türkiye’nin Didim’in ve Palm Wings Otel’inin ödülü; Bizler Otelimize gelen müşterileri en iyi şekilde ağırlamaya çalışıyoruz. Otelimizin kalitesini daha üst seviyelere çıkarmayı hedefliyoruz” dedi.

Otelin Haziran ayının yüzde 98’lik doluluk oranı ile kapattığını ve şu an doluluk oranının yüzde 00’lerde olduğunu belirten Alkaner “Biz Didim’e katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Didim’i ayağa kaldırmaya çalışıyoruz. Bu yıl 8 ülke gezdim ve 3,5 ay yurtdışında kaldım. Sürekli tur operatörleri beraberdik ve ilçemizin tanıtımını yaptık ve bu doluluk oranlarına ulaştık” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: