Didim'deki Okullarda İnceleme

Aydın İl Genel Meclisi Milli Eğitim Komisyonu üyeleri Didim’deki Atatürk, Valiler ve Mahir Özgür Damar...

Aydın İl Genel Meclisi Milli Eğitim Komisyonu üyeleri Didim’deki Atatürk, Valiler ve Mahir Özgür Damar Okullarındaki eksiklerinin tespiti amaçlı ziyaretler gerçekleştirdi.

Didim’de faaliyet gösteren Didim’deki Atatürk, Valiler ve Mahir Özgür Damar Okullarındaki eksiklerinin tespiti amaçlı olarak İl Genel Meclisi Milli Eğitim Komisyonu ziyaretlerde bulundu. Milli Eğitim Komisyonu Başkanı Akan Evren, Komisyon üyeleri Kurtuluş Geyik ile Kadir Mutlu ile Didim İl Genel Meclis Üyeleri M. Cahit Kaya, Hasan Yavuz ve Abdurrahim Öztürk’te komisyona eşlik etti.

Reklam
Reklam

Komisyonun ziyaretiyle ilgili bilgiler veren CHP Didim İl Genel Meclis Üyesi M. Cahit Kaya Aydın İl Özel İdare bütçesinin gelirlerin fazla olması sebebiyle ek bütçe yapıldığını, yapılan ek bütçenin İl Encümenince onaylandığını belirterek “Yeni hazırlanan ek bütçenin kullanılması yönünde karar alındı. Biz de bu kapsamda İlçe Milli Eğitim Müdürümüzle yaptığımız ziyarette okullarımızın durumunu sorduk. Sıkıntılarının olup olmadığını dinledik. Devlet eliyle ve hayırseverlerin katkılarıyla okulların ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştıklarını bize ilettiler fakat Atatürk, Valiler ve Mahir Özgür Damar Okullarında eksikliklerin olduğunu bildirdiler. Biz de Haziran ayında bu konuyla ilgili İl Genel Meclisine önerge verdik. Bu önerge kapsamında Milli Eğitim Komisyonu üyeleri okullarımızda incelemelerde bulundu. İncelemeler kapsamında İlçe Kaymakamımıza ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz de ziyaretlerde bulunduk. Bu inceleme kapsamında Komisyon üyeleri rapor hazırlayacaklar ve Temmuz ayı meclisinde konu mecliste ele alınacak. Mecliste konunun ele alınmasından sonra nasıl bir süreç izleneceğine de belirlenecek” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: