Didimli Yabancılardan Kanser Hastası Fırat İçin Anlamlı Duyarlılık

Didim Kent Konseyi Gönüllüler Çalışma Grubunda yer alan yerleşik yabancılar, 12 yaşındaki kanser hastası Didimli...

Didim Kent Konseyi Gönüllüler Çalışma Grubunda yer alan yerleşik yabancılar, 12 yaşındaki kanser hastası Didimli Fıratcan Bakır’a maddi destek olmak için 2.el kermes düzenledi.

Didim’de yaşayan Yabancı uyruklu vatandaşlar Kanser hastası Fıratcan’a destek olmak için kolları sıvadı. Didim Kent Konseyi Yabancılar Çalışma Grubu bünyesinde bir araya gelen İlçedeki yabancılar 12 yaşındaki Kanser hastası Fırat Can Bakır’a katkı sağlamak amacıyla Didim Halk Pazarında ikinci el giysilerin satıldığı bir kermes düzenledi. Kermesteki ikinci el ürünler 1TL gibi cüzi miktarda satışa sunulurken, kermese Didimliler büyük ilgi gösterdi.

Reklam
Reklam

Kermeste Gönüllüler Çalışma grubunda görev alan yabancı uyruklu vatandaşların gönüllü olarak çalıştığı görülürken, Gönüllüler Çalışma Grubu Başkanı Lyn Cole ve Didim Kent Konseyi Sekreteri Şebnem Öz Tezel’de kermeste görev yaptı.

Düzenlenen kermesin amacıyla ilgili bilgiler veren Didim Kent Konseyi Gönüllüler Çalışma Grubu üyesi Zilgha Griffiths 12 yaşındaki kanser hastası Fıratcan Bakır’ın tedavisinde kullanılması amacıyla kermesi yaptıklarını belirterek “Bu çocuk, ADÜ Tıp Fakültesinde tedavi görmekte; 1 hafta hastanede kalıyor, 1 hafta dışarıya çıkarılıyor. Ailenin hastaneye borcu var 6 Bin TL, biz Kent konseyi olarak aileye destek olmak amacıyla kermes düzenledik ve elde edilen geliri Fırat Can adına açılan hesaba yatıracağız. Ayrıca biz grup olarak ta Fırat için Bin TL yardımda bulunacağız. Yardım etmek isteyenleri Fırat Can’ın hesabına para yatırabilirler. Onun iyileşmesi için dua ediyoruz.”dedi.

Didim Kent Konseyi Gönüllüler Çalışma Grubunun önümüzdeki günlerde Fırat Can’ı ve ailesini hastane de ziyaret edeceği öğrenildi.

Reklam
Reklam

12 yaşındaki Fırat Can Bakır’a destek olmak isteyenler “İBAN NO: TR 5400 0460 0221 8880 0009 7728” nolu hesaba yardımda bulunabilirler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz