Dijital ekonomi e-ticaret zirvesi ve fuarı

Dijital ekonomi e-ticaret zirvesi ve fuarı ’11 1-2 Aralık’ta Hilton Convention Center İstanbul’da.

E-Baltaş Coproline tarafından Türkiye’de ilk defa gerçekleştirilecek olan ‘’Dijital Ekonomi E-Ticaret Zirvesi ve Fuarı ’11’’ Türk-Amerikan İşadamları Derneği (TABA) ve Uluslararası Ticaret Eğiticileri Birliği (IATTO) desteği ile düzenleniyor.

Dijital Ekonomi, yaşanmakta olan bilgi devrimin sonucu olarak doğan yeni ekonomi modelidir. Bankacılıktan, sağlığa, eğitimden, online perakende satışa, e-ticaretten, müşteri hizmetlerine, tüm sektörleri ve yaşam biçimimizi derinden etkileyen Dijital Ekonomi; hayatımızdaki yerini gün geçtikçe artırmaya devam ediyor.

Reklam
Reklam

2007 yılından beri E Baltaş Coproline tarafından düzenlenmekte olan e-ticaret konferansları 2011 yılında uluslararası bir organizasyona dönüşerek, Dijital Ekonomi’nin tüm alanlarının gündeme alınacağı bir zirve haline geldi. İş dünyasından da büyük bir ilgi toplayan Dijital Ekonomi E-Ticaret Zirvesi ve Fuarı 11’de, Dijital Ekonomi’de iş modelleri, e-ticaret projeleri, dijital teknolojiler, dijital pazarlama, e-lojistik, mobil ticaret, sosyal ticaret, e-müşteri ilişkileri yönetimi, inovatif internet girişimleri ve e-parekende gibi çarpıcı konular, konunun uzmanı yerli ve yabancı konuşmacılar tarafından ele alınacak.

Dijital dünyaya yön veren bir numaralı dergi Wired’ın editörü David Rowan, Deloitte Kuzey Amerika Teknolojileri Başkanı Divakar Goswami, Wales Üniversitesi’nden Prof. Dr. Dylan Jones-Evans, Renault-Mais Türkiye Genel Müdürü İbrahim Aybar, P&G Türkiye E-ticaret Müdürü Emre Açıkel, Gelecek İnternet Kuruluşları Avrupa Komisyonu’ndan Cristina Martinez gibi konuşmacıların da yer alacağı organizasyonda online ticarete yön veren kuruluşların da stantları ziyaret edilebilecek.
Zirve’nin danışma kurulu üyeleri arasında Alphan Manas, Uğur Terzioğlu, Nevzat Aydın, Prof. Dr. Şule Özmen, Prof. Dr. Dilek Çetindamar, Prof Dr. Zuhal Baltaş, Prof. Dr. Sedefhan Oğuz gibi konunun uygulama, araştırma ve yatırım alanlarında uzman 10 değerli isim yer alıyor.

Reklam
Reklam

Nisan 2011 tarihinden bu yana ilgililere yapılan duyurularla gerçekleştirilmesi planlanan Paylaşım Kürsüsü ve Başarı/Başarısızlık Öyküleri etkinlikleri için başvurular alınarak değerlendirildi. Böylelikle akademik dünyanın e-ticaret konusundaki araştırmaları Paylaşım Kürsüsü etkinliğiyle, e-ticaret alanındaki yaşam hikayeleri de Başarı/Başarısızlık Öyküleri etkinliği ile katılımcılarla buluşacak.
Dijital Ekonomi E-ticaret Zirvesi ve Fuarı ’11’in tüm detaylarını incelemek ve online kayıt yaptırmak için www.eticaretzirvesi.org adresini ziyaret edebilirsiniz.