Dika Genel Sekreterliği'ne Tabip Gülbay Seçildi

Dicle Kalkınma Ajansı'nın (DİKA) dün yapılan yönetim kurulu toplantısında genel sekreterliğe oybirliğiyle Tabip Gülbay seçildi.

Dicle Kalkınma Ajansı'nın (DİKA) dün yapılan yönetim kurulu toplantısında genel sekreterliğe oybirliğiyle Tabip Gülbay seçildi.

DİKA Yönetim Kurulu üyeleri, 11 Mart 2012 tarihinde boşalan genel sekreterlik görevine yapılan başvurular arasından değerlendirmeler sonucunda adaylardan Tabip Gülbay'ı oybirliğiyle seçtiler. Genel sekreterlik görevinin boşaldığı tarihten bu yana ajansın genel sekreter vekilliği görevini icra eden Gülbay, Kalkınma Bakanlığı'nın kararı onaylamasının ardından asaleten genel sekreterlik görevine atanacak. Gülbay yaptığı açıklamada "Başta Yönetim Kurulu Başkanımız Batman Valisi Ahmet Turhan olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerine beni bu göreve layık gördükleri için teşekkür ediyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Ajansı aldıkları yerden daha ileriye taşımak için sonuna kadar gayret edeceklerini belirten Gülbay, "Önümüzdeki dönemde bölgemizi özellikle Avrupa Birliği fonlarından faydalandırmak için var gücümüzle çalışacağız" dedi.

Gülbay, öncelikli hedeflerinin başında uluslararası fonlardan yararlanmak olduğunu belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: