DİKA, Silopi’de Proje Döngüsü Eğitimi Veriyor

Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezleri (ABİGEM) Eğitimcisi...

Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezleri (ABİGEM) Eğitimcisi Filiz Hösükoğlu, Silopi’de proje döngüsü eğitimi veriyor. Eğitimler 5 gün sürecek.

DİKA Teknik Destek Projesi kapsamında Silopi Kaymakamlığı proje ofisi tarafından başlatılan ve Konya ABİGEM Danışmanlık Hizmetleri tarafından verilen 'Proje Döngüsü Yönetim Eğitimleri' başladı. ABİGEM Eğitimcisi Filiz Hösükoğlu tarafından kursiyerlere verilen eğitimlerde AB projeleri, Kalkınma Ajansı projeleri, SODES projeleri ve KOSGEB projelerinin hazırlanması öğretiliyor. 5 gün boyunca verilecek eğitimlerin sonunda kursiyerlere sertifika verileceği bildirildi.

Reklam
Reklam

Filiz Hösükoğlu, eğitimlerini bitiren kursiyerlerin çok güzel projelere imza atacaklarına inandığını, eğitimler sonrasında çok iyi bir ekibin çıkabileceğini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: