Dika'dan 25 Milyon Lira Finansman Desteği

Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) tarafından 31 Aralık 2012 tarihinde ilan edilen 2013 Yılı Mali Destek...

Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) tarafından 31 Aralık 2012 tarihinde ilan edilen 2013 Yılı Mali Destek Programları proje başvurularının 18 Mart 2013'te sona ereceğini bildirdi.

DİKA Genel Sekreteri Dr. Tabip Gülbay, 2013 yılında üç farklı başlık altında uygulanan Mali Destek Programları çerçevesinde başarılı projelere toplam 25 milyon 337 bin lira finansman desteği sağlanacağını ifade etti. Başvuru konusunda mağduriyetlerin yaşanmaması için projelerin özellikle son güne bırakılmaması gerektiğini belirten Gülbay, "Bugün itibariyle 2013 Mali Destek Programları'nda başvuru sahiplerinin projelerini teslim etmeleri için 7 gün kaldı. Başvuru konusunda mağduriyetlerin yaşanmaması için projelerin özellikle son güne bırakılmaması büyük bir önem arz etmektedir. Aksi halde büyük çaba ve özveriyle hazırlanan projelerin geçmiş yıllarda olduğu gibi son güne bırakılarak, başvuruların sona ereceği saate yetiştirilememesi söz konusu emeğin sonuçsuz kalmasına sebep olacaktır" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz