DİKA’dan Bilgilendirme Toplantısı

SİİRT (AA) - Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA), Kurtalan ilçesinde mali destek programı hakkında bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA), Kurtalan ilçesinde mali destek programı hakkında bilgilendirme toplantısı düzenledi. Kurtalan Öğretmenevi Toplantı Salonunda yapılan bilgilendire toplantısına, Kurtalan Kaymakamı Mustafa İmamoğlu, Kurtalan Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Günbat, DİKA Mardin Yatırım Destek Ofisi, proje biriminden Semra Taşkıran, iş adamları, küçük ve orta ölçekli işletmeleri sahipleri ile yatımcılar katıldı. DİKA, proje biriminden Semra Taşkıran, DİKA Ajansı olarak, bölgenin rekabet gücünün artırılmasının hedeflendiğini belirterek şöyle konuştu: "Bölgenin kalkınması için girişimciliğin tetiklenmesi gerekiyor. Amacımız bir üretim altyapısı oluşturarak bölgenin rekabet gücünü arttırmaktır. Mali destek programımıza teklif çağrısı ilan tarihinden itibaren en az 3 ay önce kurulmuş ve tescil edilmiş Küçük ve Orta büyüklükteki işletmeler, kooperatifler ve tarımsal üretici birlikler başvurabilir. Son başvuru tarihi 9 Mayıs’tır. Bu program çerçevesinde proje başına asgari 40 bin azami ise 400 bin destek verilecektir."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: