Dikeoulakos: Hedeflediğimiz oyunu sahaya yansıttık

Fenerbahçe Kadın Takım Antrenörü George Dikeoulakos, Perfumerias Avenida karşısında istedikleri oyunu sahaya yansıttıklarını söyledi.Bu sene...

Fenerbahçe Kadın Takım Antrenörü George Dikeoulakos, Perfumerias Avenida karşısında istedikleri oyunu sahaya yansıttıklarını söyledi.

Bu sene FIBA Kadınlar Euroleague’de çok iyi bir başlangıç yapan ve oynadığı grup maçlarından yenilgi yüzü görmeyen Fenerbahçe, grubundaki son maçında Perfumerias Avenida’yı da 86-64 yenmenin sevincini yaşıyor. Ligdeki tek namağlup unvanını sürdüren Fenerbahçe’de, antrenör George Dikeoulakos, Perfumerias Avenida karşısında istedikleri oyunu sahaya yansıttıklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulunan Dikeoulakos, “Maçtan önce, öncelikli hedefimiz Avenida’nın hızlı hücumlarını durdurmaktı. Bunu da hücumda mantıklı oynayarak yapmayı planlamıştık. Planlarımızı maçın başından sonuna dek tam istediğimiz gibi sahaya yansıtabildik. Bu sayede de kolay bir galibiyet aldık.” şeklinde konuştu.

Perfumerias Avenida’nın antrenörü Lucas Mondelo ise mağlubiyeti olumsuz hava koşulları ve yorgunluğa bağlarken, “Olumsuz hava koşulları nedeniyle çok uzun süren bir yolculuk yaptık. Takımım oldukça yoruldu. Fenerbahçe bizden daha dinç durumdaydı ve bu sayede daha iyi oynayarak kazandılar.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz