Dikili’nin İslamlar Köyü İlk Kez Vekil Gördü

AK Parti İzmir il Başkanlığının on beş günde bir yaptığı karınca modeli çalışması kapsamında, AK...

AK Parti İzmir il Başkanlığının on beş günde bir yaptığı karınca modeli çalışması kapsamında, AK karıncaların durağı bu hafta Dikili, Foça ve Bergama oldu.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, AK Parti İzmir milletvekilleri ve AK Parti teşkilatlarının katıldığı çalışmalarda gündüz ilçe merkezleri, akşam köyler ziyaret edilerek vatandaşlarla birebir görüşmeler yapıldı.

Bu haftaki çalışmada Dikili köylerinde görev alan AK Parti İzmir Milletvekili Rifat Sait, Kıroba, Mazılı, Kocaoba, İslamlar köylerini ziyaret ederek buradaki vatandaşlarla görüştü, sorunlarını dinledi.

Reklam
Reklam

İslamlar Köyü’nde ilginç bir sürpriz ile karşılaşan Sait, buna hem üzüldü hem de sevindi. Zira bu köye, ilk giden milletvekili kendisiydi.

Köylülerin ‘Burada ilk kez vekil görüyoruz’ demesine şaşıran Sait, köylülerle hatıra fotoğrafı çektirdi. ‘Gitmediğimiz yer bizim değildir’ düşüncesiyle İzmir’in her köşesini gezmeye kararlı olduklarını belirten Vekil Rıfat Sait, “İnşallah karınca çalışmasıyla İzmirli hemşerilerimizin çoğuyla kucaklaşacağız” dedi.

Türkiye’de bugüne kadar girdiğimiz yedi seçimin hepsinde oyumuzu bir öncekine göre artırarak kazandık. Her iki vatandaşımızdan biri çok şükür bize oy veriyor” diyen Vekil Sait, “Bize başarımızın sırrını soruyorlar? İşte karınca çalışmamızda çekilen fotoğraflar. Bunlar fotomontaj ya da yalancı bir hikâyenin resimleri değildir. Gecenin ilerleyen saatlerinde her hafta İzmir’in farklı bir mahallesi ya da köyünde halkımızla çekilen fotoğraflardır. Bunlar halkın resmidir. O resimlerde çok şükür bizler de yer alıyoruz. Bizler halk adamıyız. O resimlerde yer almaya devam ettikçe, bir sonraki oyumuz yine artacak, yine artacak korkarım bu gidişle muhalefet bile kalmayacak, hizmette kendimizle yarışır olacağız” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz