Dikiz Aynalı Temizlik Işçisi Kurtarılamadı

Malatya’da çöp toplama küreğine taktığı dikiz aynası ile tanınan temizlik işçisi Ahmet Tangül, kendini ateşe...

Malatya’da çöp toplama küreğine taktığı dikiz aynası ile tanınan temizlik işçisi Ahmet Tangül, kendini ateşe vererek intihar girişiminde bulunduktan sonra kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Malatya Şehir Mezarlığı yakınındaki arazide, Pazartesi günü kendini ateşe vererek intihar etmek istedi. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen ambulansla İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yanık ünitesinde müşahede altında tutulan Tangül, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Daha önce de fare zehiri içerek canına kıymaya çalışan temizlik işçisinin ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.

Reklam
Reklam

Temizlik işçisi Tangül, 22 Temmuz’da çöp toplama küreğine monte ettiği dikiz aynası ile gazetelere yansımıştı. Kürekteki dikiz aynasının nedenini soranlara 'Bir süre önce bir meslektaşını trafik canavarına kurban verince aklına bu fikrin geldiğini, bu şekilde işini yaparken arkasını da rahatlıkla görebildiğini’ söylemişti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: