Dikkat! Dudak uçuklatabilir: Hangi ünlü ne kadar nafaka ödüyor?

Bunlar sanki nafaka değil de biraz servet olmuş...

Mehmet Ali Erbil - Tuğba Coşkun

Bundan 7 yıl önce boşanan çift nafaka haberleriyle bir dönem magazin programlarında sık sık konuşulmuştu. Nasıl konuşulmasındı? Tuğba Coşkun' 4 milyon dolar tazminat ödeyen Erbil, Bodrum'da bir ev, 3 milyon değerinde çatı katı daire vermişti. Mehmet Ali, oğlu Ali Sadi için her ay 10 bin Dolar'da nafaka ödüyor.

Cem Yılmaz - Ahu Yağtu

Ahu Yağtu ile evliliği tam 20 ay sürdü Cem Yılmaz'ın. Ünlü çift şiddetli geçimsizlik nedeniyle ayrılma kararı aldı. Bu karar sonucu Cem Yılmaz eski eşine bir protokol sundu. Boşanma protokolünde oğlu Kemal'in geleceğini garanti altına alan komedyen, Kemal için aylık 10 bin dolar nafaka ödeyeceğini belirtti. Bunun yanı sıra minik Kemal'in yüksek lisansa kadar eğitim planı da hazır. Cem Yılmaz, Yağtu'ya 500 bin dolar tazminat ödemiş artı lüks otomobil, İstanbul'da 2 gayrimenkul ve kira gelirini de verdiği konuşulmuştu.

Reklam
Reklam

Halit Ergenç - Gizem Soysaldı

Halit Ergenç'in eski eşi Gizem Soysaldı'dan ayrılırken ödediği tazminat 225 bin lira. Halit Ergenç ve Gizem Soysaldı çifti 16 aylık evli kalabilmiş. Soysaldı'dan ayrıldıktan sonra Bergüzar Korel ile hayatını birleştirdi ve bir çocukları oldu.

Caner Erkin - Asena Atalay

Magazin programlarında sık sık görmeye alışık olduğumuz "eski çift" var karşımızda. 2015 yılında anlaşmalı olarak ayrılma kararı verdiler. Boşandıktan sonra nafaka ödemelerinin düzenli yapılmadığı için mahkekelik oldular. Asena Atalay'ın nafaka talebi; oğlunun sağlık harcamaları için 12 bin TL, eğitim harcamaları için 60 bin TL, bakıcı ödemesi için 42 bin TL, giyim masrafı için 12 bin TL, gıda masrafi için 36 bin TL, müzik ve spor eğitimi için 39 bin TL, tatil masrafı için 45 bn TL -sayarken yoruldum- kira masrafı için 89 bin 100 TL, arada yine bir iki bir şey var :) Yani anlayacağınız toplam 451 bin 151 TL ödemesi için mahkemeye başvuru yaptı.

Ali Atay - Ebru Cansız

5 yıl süren birliktelik 2013 yılında anlaşmalı olarak bitti. Ali Atay eski eşine 150 bin TL maddi 150 bin TL ise manevi tazminat ödedi.

Reklam
Reklam

Serkan Uçar- Ece Erken

Anlaşmalı olarak ayrılan çift, nafaka sorunu yaşayan bir diğer ünlülerden. Yapılan protokolde Ece Erken, çocuğun eğitim masraflarının babası tarafından karşılanmasını talep etmiş, "mal ilişkileri kalmadığından mal rejiminin tasfiyesi konusunda karşılıklı bir şekilde birbirimizi ibra ettik, bu yönden aramızda alacak verecek ilişkisi kalmamıştır." diye de bir açıklama yapmıştı. Bunun yanı sıra oğulları için 1500 dolar nafaka verilmesi, sağlık sigortası ve tüm eğitim masraflarının Serkan Uçar tarafından karışılanması koşuluyla ayrıldı.

Mel Gibson - Robyn Denise

Gibson, servetinin yarısına denk gelen 400 milyon doları nafaka olarak Robyn Denise'e ödedi. Ödediği bu rakamla en pahalı ünlü boşanması olarak tarihe geçti.

Madonna - Guy Ritchie

Efendim bu sefer tazminat ödeyen kadın oldu. Guy Ritchie ile 8 yıl evli kalan Madonna, boşanırken eski eşine 92 milyon dolar tazminat ödedi.

Kaynak

Anahtar Kelimeler: