“Dikkat Öğrenci Var”

“Dikkat Öğrenci Var” iki perdelik komedi oyunu tiyatro severleriyle buluştu.

Özgün senaryosu senarist ekibi tarafından yazılan, ilk olarak 04 Aralık 2013 tarihinde Niğde üniversitesinin davetlisi olarak oynanan, “Dikkat Öğrenci Var ” isimli iki perde komedi oyununu; 01-02 Şubat 2014 tarihlerinde Fırat Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde sahneledi.

02 Mart 2014 tarihi Pazar günü saat 19.00’da sahnelenen seansına, Baskil İlçe Kaymakamı Mustafa Ünver Böke’nin de katılımıyla gerçekleşti.

Baskil Belediyesinin tahsis ettiği otobüs ile Baskil Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencileri Okul Müdürü Bünyamin Güneş başkanlığında, okul öğretmenleri Tuba Uygur, Ferda Hanilçi, Alev Taze, Zeliha Görgülü yönetiminde “Dikkat Öğrenci Var” isimli iki perde komedi oyununa katıldılar.

Reklam
Reklam

Eğitim 2023 Derneği Elazığ İl Temsilcisi Metin AKGÜN ve Eğitimci Fethi YÜCESOY, Türkiye’nin farklı illerinden gelerek Baskil Anadolu Öğretmen Lisesi’nde yatılı okuyan öğrencilerin eğitsel bağlamda önemli bir faaliyete iştirak etmeleri yönünde özverileri her türlü takdire şayan bulunan faaliyetleri nedeniyle başta Baskil İlçe Kaymakamı Mustafa Ünver Böke olmak üzere, araç tahsis eden Belediye başkanı İhsan Akmurat’a, Baskil Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencileri Okul Müdürü Bünyamin Güneş’e, okul öğretmenleri Tuba Uygur, Ferda Hanilçi, Alev Taze, Zeliha Görgülü’ye teşekkür ettiler.

Talep halinde tiyatro odaklı her faaliyette ilçe okullarının hizmetinde olacaklarını vurgularken, nefse değil, nesle hizmet etmelerine imkan sağladıkları, vesile oldukları nedeniyle şükranlarını belirttiler.

Ajans23/Buşra KESKİN

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: