Dikkatsiz sürücü kazaları mobese kameralarında

Trafikte dikkatsizlik ve kural ihlallerinin neden olduğu kazalar mobese kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Kameralar...

Trafikte dikkatsizlik ve kural ihlallerinin neden olduğu kazalar mobese kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Kameralar tarafından kayda alınan görüntülerde, kazalara büyük oranda yaya ve sürücülerin dikkatsizliğinin yol açtığı görülüyor.

İstanbul’da şehrin en işlik cadde ve meydanlarında meydana gelen trafik kazaları, mobese kameraları tarafından kaydedildi. Maddi hasarların yaşandığı kazalarda sürücü ve yolcuların yara almadan kurtulurken, araçlarlar hasar görüyor.

Beyoğlu İstiklal Caddesi girişinde meydana gelen kazada trafiğe kapalı caddeden çıkmaya çalışan çalışan sürücü yol kenarındaki demir korkuluklara çarptı. Kaza anı kameralar tarafından kaydedilirken, olay yerindeki vatandaşların kazaya tepkisiz kalışı dikkat çekti.

Reklam
Reklam

Diğer kazada işlek bir caddede ilerleyen kamyonetin, öndeki araca çarpmamak için manevra yaptığı sırada kontrolünü kaybederek diğer şeritteki araca yandan çarpması kameralara yansıdı. Bu kazada da yaralanan olmadı. Ancak iki araçta da maddi hasar oluştu.

Mobese kameralarına yansıyan bir diğer kazada ise ana caddeye çıkmaya çalışan bir araç, caddede seyir halinde devam eden aracın çarpıyor. Kazada ise arkadan gelen taksi sürücüsünün olay yerinden hemen uzaklaşması dikkat çekiyor. Kazanın şokunu üzerinden atamayan araçlardaki yolcuların bir süre bekledikten sonra araçlarından çıkabildikleri gözleniyor.

Kavşağa dikkatsiz giren cipin neden olduğu bir diğer kazada ise, sürücü direksiyon hâkimiyetini kaybederek trafik ışığında bekleyen bir araca çarpıyor. Ne olduğunu anlamayan sürücü şaşkınlık yaşarken, iki araçta da maddi hasar meydana geliyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz