Dikkatsizlik Hırsızlığı Beraberinde Getirdi

Adıyaman'da alışverişe çıkan iki kız kardeş çantalarının bulunduğu bebek arabasını alışveriş esnasında dışarıda bırakınca, hırsızlık...

Adıyaman'da alışverişe çıkan iki kız kardeş çantalarının bulunduğu bebek arabasını alışveriş esnasında dışarıda bırakınca, hırsızlık meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Yenipınar Mahallesi Buhara Caddesi'nde bir konfeksiyona alışveriş yapmak için çocuklarıyla birlikte giren kardeşler Fidan. B ile Hayriye İ'nin bebek arabalarında bulunan çantaları bir kişi tarafından çalındı. Bebek arabalarının dışarıda olması nedeniyle genç yaşlarda bir kişi bebek arabalarının içerisindeki iki çantaya çalarak kaçtı. Çantalarının çalındığını fark eden bayanlar durumu polise bildirdi.

Reklam
Reklam

Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede bulunan güvenlik kameralarını incelemeye aldı. İki çantayı alarak kayıplara karışan şahsı yakalayabilmek için polis çalışma başlattı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: