Diksiyon Eğitimine İlgi Artıyor

Türkçenin sade, yalın ve düzgün bir şekilde kullanılmasının sağlanması amacıyla Nevşehir Belediyesi Kapadokya Eğitim Merkezi(KAPEM)...

Türkçenin sade, yalın ve düzgün bir şekilde kullanılmasının sağlanması amacıyla Nevşehir Belediyesi Kapadokya Eğitim Merkezi(KAPEM) tarafından açılan Diksiyon ve Beden Dili eğitimine ilgi her eğitim döneminde artıyor.

Kapadokya Eğitim Merkezi’nin ana idari merkezi Paşa Konağı’nda, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Tiyatro yönetmeni Murat Özdeniz tarafından verilen Diksiyon ve Beden Dili eğitiminde, sade, yalın ve daha düzgün bir şekilde Türkçe kullanımı teorik ve pratik olarak kursiyerlere aktarılıyor.

Reklam
Reklam

Her eğitim döneminde Cumartesi günleri 10.00-14.00 saatleri arasında devam eden Diksiyon ve Beden Dili eğitimine 22. eğitim döneminde 30 kişi katılıyor.

Eğitime katılanlar, eğitim döneminin sonunda gerçekleştirilecek sınavda başarılı olmaları halinde sertifika ile ödüllendiriliyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: