Dilek Serin Eğitim Destek Evi'nin Çalışmaları

TUNCELİ (AA) - Tunceli Belediyesi bünyesinde faaliyet yürüten Dilek Serin Eğitim Destek Evi'nde verilen kurslardan 120 öğrencinin ücretsiz faydalandığı bildirildi.

Tunceli Belediyesi bünyesinde faaliyet yürüten Dilek Serin Eğitim Destek Evi'nde verilen kurslardan 120 öğrencinin ücretsiz faydalandığı bildirildi. Tunceli Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Dilek Serin Eğitim Destek Evi'nin çalışmalarını aralıksız sürdürdüğü belirtildi. Merkezde sınavlara hazırlanan ortaokul ve lise çağındaki çocuklara destek amacıyla konu anlatım kitapları, soru bankaları, denemeler ve yaprak testlerden oluşan yardımcı eğitim seti dağıtıldığı ifade edildi. Açıklamada, şunlar kaydedildi: "Belediyemizin eğitim destek evi, geçtiğimiz yıl yüzde 100 başarı sağladığı gibi bu sene de öğrencileri sınavlara iddialı biçimde hazırlıyor. Eğitimde fırsat eşitliğine katkı sağlamak amacıyla, ekonomik sıkıntılar nedeniyle dershanelere gidemeyen 120 öğrencimiz, ücretsiz eğitim destek evinden faydalanmaktadır."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: