Dilek Spor'da Yetişti, Türk Telekom Takımında As Oyuncu Oldu

Malatya Dilek Spor'da başladığı basketbol yaşantısında hızla kendini geliştirerek iki sezondur Türk Telekom A takımında...

Malatya Dilek Spor'da başladığı basketbol yaşantısında hızla kendini geliştirerek iki sezondur Türk Telekom A takımında as oyuncu olarak görev yapan 1992 doğumlu Uğur Can Öğüt, vefa ziyaretinde bulundu.

Basketbolcu Uğur Can Öğüt, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı'yı makamında ziyaret ederek, Fındıklı'ya 44 numaralı bir forma hediye etti.

"Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün üzerimde pek çok emeği vardır" diyen Öğüt, bu nedenle başta İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı'ya ve Yıldızlar Basketbol Spor Kulübü Antrenörü Kadir Pekdoğan'a teşekkürlerini iletti.

Reklam
Reklam

Mustafa Sadi Fındıklı da, "Sizleri buralarda görmek bizleri çok gururlandırmaktadır. Yönetici ve antrenörlerin en büyük sevinci, sporcularının başarılı yerlere geldiğini görmesidir. Bu nedenle Uğur Can Öğüt'ü tebrik eder başarılarının devamını dilerim' ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: