Dilenci Kılığında Hırsızlık Yapan 3 Kadın Yakalandı

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde dilenci kılığında evlere girerek hırsızlık yapan 3 bayan polisin sıkı takibi sonucu...

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde dilenci kılığında evlere girerek hırsızlık yapan 3 bayan polisin sıkı takibi sonucu yakayı ele verdi.

Osmaniye’den Kadirli’ye hırsızlık yapmak için gelen 3 bayan Şehit Kansu Küçükateş Mahallesi'nde bir apartmana dilenci kılığında girdi. N.Y.’e ait evin ziline basan hırsızlar kapıyı kimsenin açmaması sonucu hemen işe koyuldu. Ellerindeki çilingir yardımıyla kapıyı açan kadın hırsızlar evden bir miktar parayı alarak kaçtı. Soyulduğunu fark eden N.Y., durumu hemen polise bildirdi. Olay yerine gelen asayiş büro ekipleri yaptıkları çalışmalar sonucu 3 bayan hırsızı kısa sürede Cemal Paşa Mahallesi'nde bir apartman önünde kıskıvrak yakaladı. Gözaltına alınan M.T.(33), Z.T.(23) ve M.Ç.(22) emniyetteki işlemlerden sonra adli makamlara sevk edildi. Emniyet yetkilileri suç ve suçlularla mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini söyleyerek vatandaşlardan evlerinin kapılarını kilitlemelerini istedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: