Dilenciler zabıtanın elbisesini yırttı, gazeteciye çantayla saldırdı

Ramazan ayı nedeniyle sayıları artan ve cami önlerini mesken tutan dilenciler zabıtaya zor anlar yaşatıyor....

Ramazan ayı nedeniyle sayıları artan ve cami önlerini mesken tutan dilenciler zabıtaya zor anlar yaşatıyor. Dilencilik yapmamaları konusunda uyarıda bulunan zabıta, dilencilerin saldırısına uğradı. Zabıtaların elbisesini yırtan dilenciler görüntü alan basın mensuplarına da çantalarla saldırdı.
Cumhuriyet Meydanı yakınındaki Kurşunlu otoparkında vatandaşların rahatsız olması üzerine olay yerine gelen Kocasinan Belediyesi zabıta ekipleri, dilencilik yapan kadınları önce bölgeden uzaklaştırmaya çalıştı. Zabıta ekiplerine direnen 2 kişi diğer dilencilerin de yanlarına gelmesiyle 15 kişilik bir grup oluşturdu. Bu sırada çıkan arbedede zabıta görevlisinin yakasından tutan dilenci bir kadın, memurun üniformasını parçaladı.
Polis ekiplerinin de olay yerine gelmesiyle ortalık iyice karıştı. Kadınlardan biri kendini yere attı. O sırada kameraları fark eden dilenci grubu zabıta ve polisle olan tartışmalarını bırakıp basın mensuplarına saldırdı. Çanta ve terliklerini çıkarıp basın mensuplarına fırlatan kişileri, zabıta ekipleri güçlükle minibüse bindirerek cezai işlem uygulamak üzere götürdü.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz