Dilencilerin öldüren kavgası

Kayseri'de dilenciler arasında çıkan mekan kavgası kanlı bitti. Mekanı paylaşamayan iki dilenci arasında çıkan bıçaklı kavgada 19 yaşındaki hamile kadın hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Cumhuriyet Meydanı'nda Mustafa K. (31) ile 19 yaşındaki Demet Nazik, mekan konusunda anlaşmazlığa düştü. Tartışmanın küfürleşmeyle beraber kavgaya dönüşmesi sonucu Mustafa K.'nin, hamile Demet Nazik'i 4 yerinden bıçakla yaraladığı öne sürüldü. Boğuşma esnasında Mustafa K. de başından yaralandı. Olay yerinde bulunan sivil ekiplerin olayı fark etmesinin ardından Mustafa K. yakalandı. Ambulansla Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan hamile kadın, çok kan kaybettiği için yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hayatını kaybeden Demet Nazik'in 1.5 yaşında bir kızının olduğu ve eşinin de askerde olduğu bildirildi.

Reklam
Reklam

Genç kadının olayı haber alan yakınları hastaneye akın ederken, polis ekipleri cinayet zanlısı yaralı Mustafa K.'yi de aynı hastaneye getirdi. Muayenenin ardından ölen kadının yakınlarından birinin tanıması üzerine linç edilmek istenen Mustafa K., ekipler tarafından hastaneden kaçırıldı. Nazik'in ölüm haberinin verilmediği yakınları polis tarafından hastaneden çıkarılırken, genç kadının cesedi hastanenin arka kapısından çıkarılarak ambulansla morga götürüldü.

Hastaneye çok sayıda çevik kuvvet polisi sevk edilirken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

İHA