Dilencilerin üzerinden 2 bin 361 lira çıktı

Hatay'da zabıta ekiplerinin düzenlediği denetimlerde yakalanan dilencilerin üzerinden 2 bin 361 lira çıktı.Zabıta Müdürlüğüne bağlı...

Hatay'da zabıta ekiplerinin düzenlediği denetimlerde yakalanan dilencilerin üzerinden 2 bin 361 lira çıktı.
Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, halkın dini duygularını istismar ederek dilencilik yolu ile haksız kazanç elde eden kişilere yönelik kent merkezinde operasyon düzenledi.
Şehir merkezindeki tarihi ve turistik mekanlarda ve kalabalık yerlerde dilenen ve haksız kazanç elde eden dilenciler Belediye Zabıta ekiplerinin yapmış oldukları başarılı operasyonlar ile yakayı ele verdi. Özellikle çevre illerden gelen dilencilere yönelik yapılan operasyonlarda zabıta ekipleri ile dilenciler arasında zaman zaman kovalamaca yaşandı.
Vatandaşların dini duygularını istismar ederek haksız ve kolay yolla para kazanan dilencilerin üst aramalarında bulunan 2 bin 361 TL paraya tutanak tutarak el konularak belediyeye irad olarak kaydedildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz