Dilovası Belediye Meclis Toplantısı

KOCAELİ (AA) - Dilovası Belediyesi ekim ayı olağan meclis toplantısı Belediye Başkanı Cemil Yaman'ın başkanlığında gerçekleştirildi.

Dilovası Belediyesi ekim ayı olağan meclis toplantısı Belediye Başkanı Cemil Yaman'ın başkanlığında gerçekleştirildi. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, meclis toplantı salonunda, 9 gündem maddesinin görüşüldüğü meclis toplantısında, kararlar oy birliği ile kabul edildi. Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Cemil Yaman, mart ayında gerçekleştirilecek yerel seçimlere değinerek, ‘’Umarım bu seçimler ilçemize, ilimize ve ülkemize güzellikler getirir. Seçimlerin kardeşlik iklimine uygun, barış ve kardeşliğimizi pekiştirmesini temenni ediyorum’’ dedi. "Hizmetlerimiz bizden sonrası için hoş bir sedadır" diyen Yaman, hizmet anlayışına böyle bir anlam yüklediklerini ve taahhütlerini gerçekleştirmeye gayret gösterdiklerini ifade etti. Yaman şöyle devam etti: "Yapılmasını vaat ettiğimiz hizmetlere artılarını ekleyerek daha fazlasını kattık. Altyapısı felç olmuş bir ilçeyken, böyle bir durumun üstesinden geldik. Tabii ki bunları hep beraber yaptık. Dilovası, hizmet sürecimiz boyunca büyük aşama kaydetti ve model bir ilçe haline geldi.’’ Dilovası’ndan Gebze’ye sabah saatlerinde toplu ulaşım araçlarının yoğun yolcu almasından dolayı sıkıntı yaşandığını dile getiren CHP Meclis Üyesi Muhittin Avat’ın yönelttiği soruya Yaman, ‘’Ulaşım konusu çok hassas bir noktadır. Bu konuda vatandaşlarımızın mağduriyetinin giderilmesi ve ulaşım sıkıntısının en aza indirilmesi için 5 yeni büyük ulaşım aracı hizmete girecek" şeklinde cevap verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: