Dilovası Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısı

Dilovası Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısında son 3 yıldaki faaliyetler incelendi.

Dilovası Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısında son 3 yıldaki faaliyetler incelendi.

Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, göreve gelmesinin ardından ilçede 68 bin ton asfalt, 48 bin metrekare parke, 52 bin metrekare taş duvar, 2 bin 200 metre korkuluk, 13 çocuk oyun grubu, 21 milyon liralık altyapı yatırımı yaptıklarını ve 10 yeni okulun tamamlandığını söyledi.

Dilovası'na 3 yılda 200 milyon lira yatırım yapıldığını ve Kocaeli'nin en büyük kültür merkezlerinden biri olan Dilovası Kültür Merkezi ve Kent Meydanı projesinin ihalesini yapacaklarını anlatan Yaman, belediye çalışanlarının bir takım halinde çalıştığını ve başarılara imza attığını belirtti.

Reklam
Reklam

Konuşmaların ardından gizli oylamayla yapılan seçimde Kemal Kotan ve Efendi Deli encümenliğe getirildi.

Plan ve Bütçe Komisyonu'na, Bayındırlık ve İmar Komisyonu'na, Hukuk Dilekçe Tetkik ve İsimlendirme Komisyonu'na 5'er üye seçimi yapıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: